Ehdot

Myyjä: Brav Finland Oy, Sähköposti: asiakaspalvelu@brav.com,  Y-tunnus: 2765267-4
Ostaja tarkoittaa henkilöä, joka on rekisteröity tilaukseen ostajaksi ja joka on yrityksen palveluksessa tai sen seuran jäsenenä ja jota kutsutaan jäljempänä asiakkaaksi, sinä tai sinun.

 

Haluamme kiinnittää huomionne siihen, että myynti tapahtuu seuran/yrityksen/tiimin kautta sovituin ehdoin ja näin ollen se lasketaan YRITYSTEN VÄLISEKSI KAUPAKSI (B2B) ilman PERUUTUSOIKEUTTA. Tästä syystä on tärkeää, että yrityksen työntekijöitä ja seiran/tiimin jäseniä tiedotetaan tästä ennen ostosten tekemistä ja tilaamista.

INFO: Seuran/yrityksen verkkokauppa on perustettu seuran/yrityksen /tiimin ja Bravin välisellä sopimuksella.

Siksi on tärkeää ilmoittaa, että kaikki tämän verkkokaupan kautta tapahtuva kauppa on B2B-kauppaa (yritysten välistä kauppaa) eikä tavallista kuluttajakauppaa.

B2B (yritysten välinen kauppa)
Sopimus seuran/yrityksen ja Brav Finland Oy - Teamwearin välillä perustuu siihen, että ostajalle (työntekijälle/jäsenelle) annetaan mahdollisuus tilata erityisesti yksilöityjä vaatteita seuran/yrityksen profiloinnilla edullisin ehdoin.
Profiloitujen vaatteiden verkkokauppa on käytettävissä vain hyväksytyllä käyttäjätunnuksella ja salasanalla tiettyinä aikoina. Tämä annetaan seuran/yrityksen/tiimin kautta.

Sitova tilaus
Tilaus on sitova, kun se on rekisteröity verkkokauppaamme sen sulkeutuessa. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle automaattisesti tilausvahvistuksen. Lue tilausvahvistus huolellisesti saatuasi sen, jotta se vastaa tilaustasi.

MUUTOS / PERUUTUS:
Kokoa on mahdollista muuttaa vain niin kauan kuin seurasi/yrityksesi/tiimisi verkkokauppa on auki. Jos haluat lisätä tuotteita, olemassa oleva tilaus tulee poistaa ja tehdä uusi tilaus. Tilauksen voi peruuttaa niin kauan kuin seurasi/yrityksesi/tiimisi verkkokauppa on auki. Tililtäsi veloitettu summa palautetaan tällöin tilillesi alkuperäisen maksutavan kautta. Kaikki muutokset on tehtävä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@brav.com

 
KOOT:

On tärkeää käyttää koko-opastamme ennen tilaamista.
Huomioi, että kokotaulukko saattaa vaihdella eri tuotteissa.
Nämä tuotteet eivät ole varastotuotteita eikä niitä voi vaihtaa tai palauttaa myyntiin avoimilla markkinoilla. Tavarat valmistetaan tilauksesta seuran/yrityksen/tiimin omalla kuosilla tilaukseen lisättyjen kokojen mukaan.

Heräsikö sinulla kokoja koskevia kysymyksiä?  Ota yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@brav.com

Hinnat
Profiloitujen vaatteiden hinta ilmoitetaan seuran/yrityksen/tiimin kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti ja se näkyy sisäänkirjautumisen yhteydessä. Kaikki hinnat on ilmoitettu euroina (EUR). Arvonlisävero (24%) sisältyy hintaan.

Toimitusaika ja -ehdot:
Toimitamme tavaraa vain EU:n sisällä. Toimitusaika riippuu siitä, kuinka kauan asiakas on sopinut portaalin (verkkokaupan) olevan auki. Yleensä tämä on 14 päivää. Sen jälkeen kaikki tilaukset lähetetään yhdessä tehtaalle. Tuotantoaika on 5-8 viikkoa sesonkiajasta riippuen. Tavarat pakataan kullekin tilaukselle yksilöllisesti ja lähetetään yleensä postitse suoraan tilauksessasi ilmoittamaasi osoitteeseen - ellei asiakkaan kanssa ole toisin sovittu.

Postnord MyCollect -palvelulla toimitettaessa lähetetään sähköpostiin linkki, jonka avulla voit etsiä ja pakettien seurantatiedot - ja tulostaa tarvittaessa avi-kopion. Jos olet syöttänyt matkapuhelinnumerosi, saat tekstiviestin, kun paketti on noudettavissa jakelupisteestä.

Rahtikulu:
Kaikista tilauksista veloitetaan kiinteä rahtimaksu, 10 EUROA - tilauksen koosta riippumatta, kun se lähetetään suoraan kotiosoitteeseesi. Jos seura/yritys on valinnut kokonaistoimituksen yhteen osoitteeseen, tilaukseen ei lisätä toimituskuluja.

Lunastamattomat lähetykset:
Kun tavarat saapuvat toimituspisteellesi, ne on noudettava 7 päivän kuluessa. Noutamattomat tavarat palautetaan meille. Lunastamattomista lähetyksistä veloitetaan 20 euroa toimitus- ja hallintokulujen kattamiseksi.

Tuotanto:
Tekstiilien valmistus tapahtuu Taborissa, Tšekin tasavallassa. Laadukas tuotantokoneisto ja korkeasti koulutetut ammattilaiset varmistavat, että jokainen Kalas-logolla varustettu vaate pitää laatulupauksensa ja täyttää kaikki aktiivisen liikkujan asetettamat vaatimukset.

Emme käytä lapsityövoimaa tai muita työntekijää hyväksikäyttäviä tuotantomenetelmiä.

Reklamaatiot / Takuu
Jos toimittamastamme tilauksesta puuttuu tuotteita tai jotain muuta on vialla, sinun tulee tietysti ilmoittaa meille siitä.  Ota yhteyttä Braviin saadaksesi lisätietoja reklamaation tekemisestä. Myönnämme saumoille, vetoketjuille ja valmistusvirheille 2 vuoden takuun. Korjaamme nämä virheet veloituksetta takuuaikana. Molempien osapuolten parhaaksi haluamme kuitenkin, että huomauttaisit mahdollisista puutteista ja virheistä mahdollisimman pian. Reklamaatio on tehtävä vähintään 2 vuotta tuotteen vastaanottamisesta. Takuu ei koske tuotteiden normaalia kulumista tai huolimatonta käsittelyä.

Jos saat viallisen tuotteen, pyydämme sinua toimimaan seuraavasti:

Hajonnut pakkaus ja siitä aiheutunut tuotteen vaurioituminen: Ilmoita suoraan jakelupisteeseen tavaran vastaanoton yhteydessä.
Valmistusperäinen vika / vaurio tuotteessa, jonka havaitset toimituksen saavuttua: Ilmoita Braville kolmen päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Väripoikkeama voi olla + / - 5 % eri materiaalilaaduista ja -ominaisuuksista johtuen. Eri materiaaleilla voi olla erilainen kiilto ja ne voivat absorboida väriä eri tavalla.

Ristiriidat
Täältä löydät tietoa verkko-ostoksia koskevien kiistojen ratkaisemiseen EU:n sisällä:
https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=FI

Maksu:
Teemme yhteistyötä Klarnan kanssa ja tarjoamme erilaisia maksutapoja, kuten laskun, osamaksun ja korttimaksun.

Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, meidän on jaettava Klarnalle joitakin henkilökohtaisia tietojasi, kuten yhteys- ja tilaustietoja, jotta Klarna voi arvioida, voidaanko sinulle tarjota heidän maksutapojaan ja räätälöidä maksutavat sinulle.

Näiden tietojen käyttöä säännellään voimassa olevien tietosuojalakien ja Klarnan tietosuojakäytännön mukaisesti.
* Klarnan shoppailupalvelu: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/fi_fi/user
* Klarnan tietosuojaseloste: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/fi_fi/privacy


Painovirhe / kuvavirhe
Brav Finland Oy - Teamwear pidättää oikeuden tehdä painovirheitä tuotespesifikaatioissa tai virheitä tuotekuvissa. Kunkin tuotteen esittämiä kuvia tulee pitää ohjeellisina eikä niiden  osalta ei voida taata, että ne kuvastavat tuotteen tarkkaa ulkonäköä. Värit on usein vaikea näyttää oikein eri näytöillä.

Ylivoimainen este (Force Majeure):
Sodat, luonnonkatastrofit, terroriteot, lakot/työkiistat, poliittiset päätökset, alihankkijoilta jääneet toimitukset, osapuolista riippumaton nopea kustannusten nousu  ja vastaavat tilanteet, joihin emme voi vaikuttaa ja joita emme voineet kohtuudella ennakoida tai välttää niiden seurauksia ja jotka vaikuttavat olemassa oleviin sopimuksiin muodostavat perustan Bravin vapauttamiselle mainitusta sopimuksesta.

Yhteystiedot:
Brav Finland Oy - Teamwear
Vasarakatu 23a
40320 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: +358 10 339 8354
Sähköposti: asiakaspalvelu@brav.com