Virhe tuotetiedoissa / saatavuudessa
Teemme parhaamme varmistaaksemme, että kaikki verkkosivuillamme olevat tiedot ovat oikein, mutta pidätämme oikeuden tehdä virheitä ja puutteita tuotekuvauksissa, hinnoissa tai muissa verkkosivustoillamme näytetyissä tiedoissa.

Brav FInland Oy - Teamwear pyrkii aina toimittamaan tuotteet verkkokaupassamme. Pidätämme kuitenkin oikeuden olla toimittamatta tuotteita, joita ei enää ole saatavilla tehtailtamme.

 

Pienet minimimäärät
Viimeisten kahden vuosikymmene ajan Brav Teamwear on valmistanut tiimiasuja hiihtoon, pyöräilyyn, triathloniin, juoksuun ja suunnistukseen kaikissa niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissa. Olipa tarpeesi viiden hengen tiimin juoksupaidat tai kokonainen mallisto tuhansien jäsenten yleisseuralle, voimme vastata tarpeisiinne.

Jatka olemassa olevalla kuosilla tai luo kokonaan uusi ilme
Tilauksen koosta riippumatta toimitamme korkealaatuisia tuotteita palvelle teitä mutkattomasti ja luotettavasti. Brav Teamwearilla on kokonainen tiimi suunnittelijoita ja erilaisia suunnittelutyökaluja, jotka siirtävät ideasi tuotteeksi. Jos tiimilläsi on olemassa oleva kuosi, voimme siirtää sen uusiin asuihin tai luoda teille kokonaan uuden ilmeen.

Hoidamme kaiken logistiikan
Emme vain myy vaatteita, vaan tarjoamme täyden palvelupaketin.
Tämä on jokaisen asuvastaavan unelma! Kutsumme sitä “Tiimipalveluksi”. Kun käytät verkkokauppaamme, tiimin ei tarvitse kerätä maksuja jäseniltään.
Kun kaikki ovat tehneet tilauksen, verkkokauppa sulkeutuu
Kokoamme tilauksen tuotantoa varten.
Verkkokauppa on uudelleen avattavissa milloin vain, niin halutessasi.
Asut palataan yksitellen tilaajillleen ja paketteihin merkitään tilaajan nimi.
Toimitus tapahtuu vain muutaman viikko verkkokaupan sulkeutumisen jälkeen.

DEL PÅ: