Kalas Crash Replacement
Jos pyöräilyasusi vaurioituvat kolarissa, saat 50% alennuksen uusista asuistasi ja ne valmistetaan heti, vaikka seuran tai yrityksen verkkokauppa ei olisi auki.

Hetkessä tajuat, mitä on tapahtumassa. Ensin pamaus ja sitä seuraava hiilikuidun rikkoontumisen ääni. Ennen kuin huomaatkaan makaat maassa naarmut kehossasi ja rikkoontuneet pyöräilyvaatteet päälläsi. Pyöräilyonnettomuudet merkitsevät yleensä kivun lisäksi myös rahan menoa. Siksi haluamme tehdä kaikkemme, että saat päällesi uudet, ehjät asut palataksesi rakkaan harrastuksen pariin.

Ehdot:

Crash Replacement koskee pyöräilyasuja, jotka on ostettu 1.12.2018 jälkeen.

Crash Replacement on voimassa Brav Teamwearilta ostetuille Kalas pyöräilyvaatteille 12 kuukauden ajan vaatteiden vastaanottamisesta.

Crash Replacement koskee vaatteita, joissa törmäyksen yhteydessä on syntynyt näkyviä reikiä. Normaali kuluminen, pesuvirheet, löystyneet langat ja vastaavat tapaukset ei sisälly takuun piiriin.

Uudet vaatteet ovat samaa mallia, kokoa ja mallia kuin tuhoutuneet vaatteet

Voit hakea Crash Replacement -korvausta seuraavasti: Lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@brav.com. Liitä mukaan kuva vauriosta, kuvia tuoteen satiinilapusta, josta näkyy koko ja tuotantonumero. Merkitse sähköpostin otsikoksi: Kalas Crash Replacement.

Kun Crash Replacement tapaus on hyväksytty, vaurioituneet vaatteet on lähetettävä meille ennen kuin aloitamme uusien vaatteidesi tuotannon.

DEL PÅ: